Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά», πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των κατά τόπους οδοντιάτρων και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν.

Μέσα από ομιλίες, βίντεο και συζήτηση με το κοινό σε κάθε ημερίδα δημιουργείται ένα «δίκτυο εμπλεκομένων» στο πρόγραμμα που υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής στοματικής υγείας στα 950 σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό.

Για τους δημοσιογράφους, στο τέλος της κάθε ημερίδας παρατίθεται συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα εξής στοιχεία:
Κος Παπουτσάκης και κα Ζαφείρη Τ: 2107212520, Μ: info@geradontia.gr

Επιλέξτε Κατηγορία Αρχείου:
Νικητές Διαγωνισμού

Με τη λήξη του διαγωνισμού αφίσας και ποιήματος, το Γραφείο Συντονισμού και Υποστήριξης κατακλύστηκε από τα έργα μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα. Η επιλογή ήταν δύσκολη και τα μέλη της επιτροπής δυσκολεύτηκαν πολύ για να αποφασίσουν. Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε τα σχολεία που βραβεύονται!
περισσότερα »
Λήξη Διαγωνισμού

Μετά από σχεδόν 3 μήνες λήγει επίσημα η δυνατότητα υποβολής έργων από τα σχολεία στον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό.
περισσότερα »
Παράταση Διαγωνισμού

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών για τον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό για το Πρόγραμμα Γερά Δόντια Χαρούμενα Παιδιά μεταφέρεται για τις 15/4/2013.
περισσότερα »
Διαγωνισμός αφίσας και ποιήματος

Τα "Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά" οργανώνουν διαγωνισμό αφίσας και ποιήματος όπου μπορούν να υποβάλλουν ομαδικές δημιουργίες όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
περισσότερα »
  Σελίδα 1 από 1  
Σύνολο εγγραφών: 4