Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά», πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των κατά τόπους οδοντιάτρων και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν.

Μέσα από ομιλίες, βίντεο και συζήτηση με το κοινό σε κάθε ημερίδα δημιουργείται ένα «δίκτυο εμπλεκομένων» στο πρόγραμμα που υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής στοματικής υγείας στα 950 σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό.

Για τους δημοσιογράφους, στο τέλος της κάθε ημερίδας παρατίθεται συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα εξής στοιχεία:
Κος Παπουτσάκης και κα Ζαφείρη Τ: 2107212520, Μ: info@geradontia.gr

Επιλέξτε Κατηγορία Αρχείου:
Έκθεση Έργων στην "Τεχνόπολις"

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 28 Μαΐου στον χώρο της “Τεχνόπολις” στο Γκάζι, (Δεξαμενές Καθαρισμού), η απολογιστική εκδήλωση για το Πρόγραμμα.
περισσότερα »
Εκδήλωση Ολοκλήρωσης και Έκθεση Έργων

Την Τρίτη 28/5 και την Τετάρτη 29/5 θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Πειραιώς 100, Γκάζι) Έκθεση των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό του Προγράμματος «Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών - Γερά Δόντια Χαρούμενα Παιδιά».
περισσότερα »
Ημερίδα στην Αθήνα

Tο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Crowne Plaza” (Μιχαλακοπούλου 50), ημερίδα για το πρόγραμμα «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά» της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.
περισσότερα »
  Σελίδα 1 από 1  
Σύνολο εγγραφών: 3