Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά», πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των κατά τόπους οδοντιάτρων και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν.

Μέσα από ομιλίες, βίντεο και συζήτηση με το κοινό σε κάθε ημερίδα δημιουργείται ένα «δίκτυο εμπλεκομένων» στο πρόγραμμα που υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής στοματικής υγείας στα 950 σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό.

Για τους δημοσιογράφους, στο τέλος της κάθε ημερίδας παρατίθεται συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα εξής στοιχεία:
Κος Παπουτσάκης και κα Ζαφείρη Τ: 2107212520, Μ: info@geradontia.gr

Επιλέξτε Κατηγορία Αρχείου:
Ημερίδα στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Hotel.  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Α. Κατσίκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής κος Α. Τσούνης. 
περισσότερα »
Ημερίδα στη Λαμία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Λαμία στο ξενοδοχείο Σαμαράς. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γ.Γ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Π. Βίγλας.  Ο κύριος Βίγλας  αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στον ενεργό ρόλο που έχει αναλάβει η ΕΟΟ τα τελευταία χρόνια
περισσότερα »
Ημερίδα στη Μυτιλήνη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη στο ξενοδοχείο Heliotrope (Αίθουσα Τερψιχόρη). Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λέσβου κος Π. Λαμπούσης, ο οποίος ουσιαστικά «καλωσόρισε» το Πρόγραμμα στην Λέσβο. 
περισσότερα »
Ημερίδα στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Πάτρα στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patras (Αίθουσα Μεσάτιδα). Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας κος Γ. Μουτούσης, ο οποίος ουσιαστικά «καλωσόρισε» το Πρόγραμμα στην Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. 
περισσότερα »
Ημερίδα στην Ρόδο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Ρόδο στο ξενοδοχείο Mediterranean (Αίθουσα Μούσες). Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γ.Γ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Π. Βίγλας, καθώς και ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου κος Ν. Διακογεωργίου.  
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στον Πειραιά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στον Πειραιά στο ξενοδοχείο Metropolitan (Αίθουσα Χίος). Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Α. Κατσίκης, καθώς και η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κα Μ. Μενανάκου.  
περισσότερα »
Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Στοματικής Υγείας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 7 Απριλίου στο Ξενοδοχείο “The Met”. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Τσιόγκας Γ. (Αντιπρόεδρος Β’ Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας), και ο κος Δεβλιώτης Α. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης).
περισσότερα »
Ημερίδα στην Λάρισα

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Στοματικής Υγείας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο “Divani Palace Larissa”. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Κατσίκης Α. (Πρόεδρος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας), ο κος Κουτσογιάννης Ε. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας) και ο κύριος Μαργαρίτης Π. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Βόλου).
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στην Ξάνθη

Με μεγάλη επιτυχία και περισσότερους από 130 συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Στοματικής Υγείας που έλαβε χώρα το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο “Hotel Casino Xanthi”. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Πανταζόπουλος Α. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ξάνθης) και ο κος Μελισσόπουλος Σ., Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.
περισσότερα »
Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Στοματικής Υγείας που έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria Heraklion. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Π. Βίγλας (Γεν. Γραμματέας Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας), Ν. Καλογιαννάκης (Υποδιοικητής 7ης ΥΠΕ), Σ. Χαρίτος (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου), 
περισσότερα »
  Προηγούμενη Σελίδα Σελίδα 2 από 2  
Σύνολο εγγραφών: 15