Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά», πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των κατά τόπους οδοντιάτρων και εκπαιδευτικών που συμμετέχουν.

Μέσα από ομιλίες, βίντεο και συζήτηση με το κοινό σε κάθε ημερίδα δημιουργείται ένα «δίκτυο εμπλεκομένων» στο πρόγραμμα που υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής στοματικής υγείας στα 950 σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό.

Για τους δημοσιογράφους, στο τέλος της κάθε ημερίδας παρατίθεται συνέντευξη τύπου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας στα εξής στοιχεία:
Κος Παπουτσάκης και κα Ζαφείρη Τ: 2107212520, Μ: info@geradontia.gr

Επιλέξτε Κατηγορία Αρχείου:
Νικητές Διαγωνισμού

Με τη λήξη του διαγωνισμού αφίσας και ποιήματος, το Γραφείο Συντονισμού και Υποστήριξης κατακλύστηκε από τα έργα μαθητών και μαθητριών από όλη την Ελλάδα. Η επιλογή ήταν δύσκολη και τα μέλη της επιτροπής δυσκολεύτηκαν πολύ για να αποφασίσουν. Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε τα σχολεία που βραβεύονται!
περισσότερα »
Λήξη Διαγωνισμού

Μετά από σχεδόν 3 μήνες λήγει επίσημα η δυνατότητα υποβολής έργων από τα σχολεία στον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό.
περισσότερα »
Παράταση Διαγωνισμού

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών για τον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό για το Πρόγραμμα Γερά Δόντια Χαρούμενα Παιδιά μεταφέρεται για τις 15/4/2013.
περισσότερα »
26.000 μαθητές έχουν ήδη εξετασθεί!

Τα «Γερά Δόντια» αφήνουν σιγά-σιγά το στίγμα τους σε όλη την Ελλάδα και μπαίνουν στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθούν. Η αποδοχή είναι πολύ μεγάλη και ήδη σε 12 νομούς της χώρας έχει ολοκληρωθεί στο 100% των σχολείων με την υποστήριξη των Τοπικών Οδοντιατρικών Συλλόγων και το ενεργό ενδιαφέρον των διδασκόντων στα σχολεία.
περισσότερα »
Διαγωνισμός αφίσας και ποιήματος

Τα "Γερά Δόντια, Χαρούμενα Παιδιά" οργανώνουν διαγωνισμό αφίσας και ποιήματος όπου μπορούν να υποβάλλουν ομαδικές δημιουργίες όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στην Αθήνα

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Hotel.  Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Π. Βίγλας.  
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στα Ιωάννινα

 Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών, που έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο “Du Lac” (Α. Μιαούλη και Ίκκου, Ιωάννινα)στην Κοζάνη. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισε ο κος Παπαζαχαρής Γ. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων), 
περισσότερα »
Ημερίδα στην Κοζάνη

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών, που έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο “Ερμιόνιο” (Πλατεία Νίκης) στην Κοζάνη. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Ζέρβας Π. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης), ο κος Λόλας Ι. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Γρεβενών) ο κος Ξανθόπουλος Γ. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινης) και η κα Γκουρκουτά Α. (Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων).
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών, που έλαβε χώρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο “The Met” (26ης Οκτωβρίου 48). Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν οι κκ Βίγλας Π. (Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας), και ο κος Δεβλιώτης Α. (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης).
περισσότερα »
Ενημερωτική Ημερίδα στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγειάς σε 800 Ολοήμερα και 150 Δυσπρόσιτα σχολεία σε όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Τρίπολη στο ξενοδοχείο Menalon Resort. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γ.Γ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κος Π. Βίγλας.  Ο κύριος Βίγλας  αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στον ενεργό ρόλο που έχει αναλάβει η ΕΟΟ τα τελευταία χρόνια, 
περισσότερα »
  Σελίδα 1 από 2   Eπόμενη Σελίδα
Σύνολο εγγραφών: 15