Ημερίδες

Έκθεση Έργων στην "Τεχνόπολις"


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 28 Μαΐου στον χώρο της “Τεχνόπολις” στο Γκάζι, (Δεξαμενές Καθαρισμού), η απολογιστική εκδήλωση για το Πρόγραμμα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένας σύντομος απολογισμός στα πεπραγμένα του Προγράμματος καθώς και μια αναφορά στην μέχρι στιγμής αξιολόγηση αυτού, η οποία βασίζεται στις εμπειρίες δασκάλων, οδοντιάτρων και γονιών που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα της μέχρι στιγμής αξιολόγησης είναι θεαματικά με ποσοστά ικανοποίησης που ξεπερνούν το 90%.
Με αφορμή τη βράβευση των σχολείων για τον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης παιδιά από 3 σχολεία της Αττικής:  Το 4ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών και Κωφών Καλλιθέας. Τα παιδιά έδωσαν τη δική τους νότα στην εκδήλωση καθώς απάγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους.
Τα έργα των παιδιών (αφίσες και ποιήματα) παρέμειναν στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι για δύο ημέρες (28/5 & 29/5) δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλα σχολεία αλλά και οικογένειες να επισκεφθούν το χώρο και να τα θαυμάσουν από κοντά.


send Email    print Εκτύπωση Μεγέθυνση γραμματοσειράς Σμίκρυνση γραμματοσειράς Text Δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας Ημερίδες
Σχόλια Χρηστών
     
Σχόλια Γράψτε το δικό σας σχόλιο...
Σχόλια


Παρακαλούμε εισάγετε τις λέξεις που βλέπετε στην εικόνα
Σφάλμα στον κωδικό ασφαλείας! Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι.
Εισάγετε τους αριθμούς που ακούτε: