Ημερίδες

Εκδήλωση Ολοκλήρωσης και Έκθεση Έργων


Την Τρίτη 28/5 και την Τετάρτη 29/5 θα πραγματοποιηθεί στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Πειραιώς 100, Γκάζι) Έκθεση των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό του Προγράμματος «Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών - Γερά Δόντια Χαρούμενα Παιδιά».

Η Έκθεση θα περιλαμβάνει ποιήματα και αφίσες που δημιούργησαν τα παιδιά με τη βοήθεια των δασκάλων τους σε μια προσπάθεια να εξοικειωθούν με την έννοια και τη σημασία της Στοματικής Υγείας. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη (ώρες 09:00 -19:00) και αποτελεί πραγματική ευκαιρία για παιδιά και εκπαιδευτικούς να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών που έχουν σταλεί από όλη την Ελλάδα.  Η φαντασία και η δημιουργικότητά  στην υπηρεσία της Προαγωγής της Στοματικής Υγείας!

Την έκθεση θα ανοίξει η απολογιστική εκδήλωση για το Πρόγραμμα (Τρίτη 28/5, ώρα 10:00, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Πειραιώς 100, Γκάζι) στη διάρκεια της οποίας θα γίνει βράβευση των Έργων των σχολείων, σύντομος απολογισμός του Προγράμματος καθώς και  παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Πρόσκληση
Αφίσα
Δελτίο Τύπου
Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας


send Email    print Εκτύπωση Μεγέθυνση γραμματοσειράς Σμίκρυνση γραμματοσειράς Text Δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας Ημερίδες
Σχόλια Χρηστών
     
Σχόλια Γράψτε το δικό σας σχόλιο...
Σχόλια


Παρακαλούμε εισάγετε τις λέξεις που βλέπετε στην εικόνα
Σφάλμα στον κωδικό ασφαλείας! Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι.
Εισάγετε τους αριθμούς που ακούτε: