Πρόοδος προγράμματος

26.000 μαθητές έχουν ήδη εξετασθεί!


Τα «Γερά Δόντια» αφήνουν σιγά-σιγά το στίγμα τους σε όλη την Ελλάδα και μπαίνουν στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθούν. Η αποδοχή είναι πολύ μεγάλη και ήδη σε 12 νομούς της χώρας έχει ολοκληρωθεί στο 100% των σχολείων με την υποστήριξη των Τοπικών Οδοντιατρικών Συλλόγων και το ενεργό ενδιαφέρον των διδασκόντων στα σχολεία.

Σχεδόν 26.000 μαθητές 2ας Δημοτικού έχουν μάθει με δημιουργικό τρόπο πώς να προστατεύουν την Στοματική τους υγεία ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πλέον θεωρούν τον οδοντίατρο φίλο τους.  Σε πανελλαδικό επίπεδο το ποσοστό ολοκλήρωσης ξεπερνάει το 70% και  όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Έργο μπορούμε πια να λέμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία.

Καθημερινά καταφθάνουν στο Γραφείο Συντονισμού του Προγράμματος συμμετοχές σχολείων για τον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό (για Αφίσα ή Ποίημα). Η δημιουργικότητα των παιδιών με την καθοδήγηση των δασκάλων τους έχει εντυπωσιάσει τα μέλη της Επιτροπής δυσκολεύοντας τη διαδικασία επιλογής . Επίσης καθημερινά το Γραφείο Συντονισμού, λαμβάνει υλικό από τις δραστηριότητες των παιδιών στις τάξεις τους από την ώρα που διδάσκεται το υλικό της Αγωγής Στοματικής Υγείας, όπως ζωγραφιές των παιδιών και άλλες χειροτεχνίες, φωτογραφίες και video από τις επισκέψεις των οδοντιάτρων. Μέσα από αυτό το υλικό γίνεται εύκολα αντιληπτό το ενδιαφέρον και η αγάπη με την οποία έχουν προσεγγίσει όχι μόνο οι δάσκαλοι το Πρόγραμμα, αλλά και οι εθελοντές οδοντίατροι που αφιερώνουν πολύ προσωπικό τους χρόνο για να δώσουν πολύτιμη γνώση για την Στοματική Υγεία σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Τους ευχαριστούμε για αυτό!


send Email    print Εκτύπωση Μεγέθυνση γραμματοσειράς Σμίκρυνση γραμματοσειράς Text Δείτε όλα τα άρθρα της κατηγορίας Πρόοδος προγράμματος
Σχόλια Χρηστών
     
Σχόλια Γράψτε το δικό σας σχόλιο...
Σχόλια


Παρακαλούμε εισάγετε τις λέξεις που βλέπετε στην εικόνα
Σφάλμα στον κωδικό ασφαλείας! Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι.
Εισάγετε τους αριθμούς που ακούτε: